• Rólam

  Köszönöm, hogy ellátogatott a világomba. Budapesti festőművészként szeretném bemutatni Önnek az életemet és művészetemet a festményeimen keresztül. Hiszem, hogy az élet szép, és ezt az üzenetet igyekszem minden egyes alkotásomban közvetíteni. Az alkotási vágy mindig is erőteljesen élt bennem; számomra a festészet egy belső szükséglet, amely révén kifejezhetem mindazt, amit látok és érzek.

  A természet és a tájak különösen inspirálnak. Egy táj harmóniája, a színek játékossága és a természet nyugalma mindig lenyűgöznek. Ezt a megnyugtató érzést próbálom megragadni és visszaadni a vásznon. Az alkotási folyamat számomra nem csak egy munka, hanem egyfajta meditáció, amely során megtisztulnak a gondolataim és megszűnik a külvilág zaja.

  Este a mólón

  Műveim nagy részét olajfestmények alkotják, és legtöbbször késes technikát alkalmazok, amely lehetővé teszi, hogy dinamikus textúrákat és mélyebb rétegeket hozzak létre. Ez a technika különleges kifejezési lehetőséget ad arra, hogy a színek és formák segítségével érzéseket és hangulatokat közvetítsek.

  Remélem, hogy festményeimen keresztül Ön is átélheti azt a harmóniát és szépséget, amit én látok a világban. Az alkotásaim tükrözik az életem különböző pillanatait és hangulatait, és szeretném, ha Ön is részesévé válhatna ennek az utazásnak.

  Nincs annál felemelőbb érzés, mint amikor valaki elmeséli, hogy a festményemre nézve jó emlékek és érzések töltötték el, és hatással van rá éveken át. Vagy amikor ajándékba adja valakinek, és látom az örömöt az arcán. Ezek az élmények inspirálnak és erősítenek meg abban, hogy folytassam az alkotást.

  Hettinger Ágnes

  Este a mólón

  Elérhetőségeim az oldal alján. ⤵️